Jive Billetsalg

Billetsalg

Koncerter i Bygningen og på Engelsholm.

Til vore koncerter i Bygningen og på Engelsholm kan du købe billet ved indgangen. Hvis du vil sikre dig billet på forhånd, kan du gøre det via e-mail til kassereren. Så vil der blive reserveret plads til dig, og det skal aftales, om der

  1. vil ligge en billet klar til dig til afhentning og kontant betaling i indgangen
  2. du betaler på forhånd ved bankoverførsel og får billetten tilsendt som pdf-fil, som du selv skal printe ud

Koncerter i Jacob Gade salen, Musikteatret.

For koncerter i Jacob Gade salen, Musikteatret foregår det lidt anderledes. Her er det ikke os selv men Musikteatret, der står for billetsalget. Musikteatret benytter forsalg via Vejlebilletten. For koncerter i Jacob Gade salen, Musikteatret lægger vi et link i omtalen af den pågældende koncert direkte til den side hos Vejlebilletten, hvor du kan købe billet.

Hvis du ikke har købt billet på forhånd, kan du købe den i Musikteatrets billetsalg nede i forhallen. Vi anbefaler, at du køber billet, inden du kommer op til Jacob Gade salen, der ligger på anden sal – ellers må du ned igen! Allerhelst skal du købe billetten på forhånd, da Musikteatrets billetsalg ikke bemandes til at sælge større mængder billetter på de aftner, hvor koncerterne afholdes.

Typiske billetpriser DKK
Ikke medlem: 120,00 – 150,00
Medlem: 100,00 – 120,00 (ca. 20 % rabat i forhold til ikke medlem)
Unge under 26: 60,00 – 80,00 (ca. 50 % rabat i forhold til ikke medlem)

Rabatter
Bemærk at studerende skal være registreret som stud. medlem for at kunne få rabatten på den ordinære pris, og at studiekort skal medbringes.

Grupper på 6 personer kan få 10 % grupperabat på de aktuelle billetpriser. Større grupper kan evt. få særlige rabatter. Kontakt kassereren.