MORTENS AFTEN

Torsdag 27. april 19:30, Bygningen i Vejle

Mortensaften er traditionelt den 10. november, hvor traditionsbundne danskere spiser gås eller and. Nu er det så Mortens Aften hos JIVE, og du er inviteret til at spise en musikalsk ret anrettet af trommeslageren Morten Ærø sammen med de to store veteraner i dansk jazz, Elith “Nulle” Nykjær og Ole “Fessor” Lindgren, på henholdsvis klarinet og trombone samt tubaisten og vokalisten Jakob Munck.

Selv om der er to garvede ex-New Orleans-musikere med i Mortens Aften, bliver der spillet moderne musik, faktisk musik, der, med den rette bagvind, kunne blive kult i Danmark. Dybt originalt og værd at lytte til. Hvor er det fantastisk – to veteraner i 70’erne, der tør, kan og vil skabe musik til året 2017! Alle i bandet VIL have det sjovt med musikken og VIL give publikum en sjov, musikalsk oplevelse. Det er udadvendt musik i en grad, som vi (for?) sjældent oplever i JIVE.

Forvent en aften med musik, som du ikke kender den, og som du vil kunne lide alligevel. Musik med masser af humor, saft, kraft og farver.

Morten Ærø – trommer,

Jakob Munck – tuba og vokal,

Elith ”Nulle” Nykjær – klarinet,

Ole ”Fessor” Lindgren – trombone